Som el teu taller de xapa i pintura a Barcelona

A CARWAYS comptem amb excel·lents instal·lacions, disposem de les eines més avançades per realitzar els projectes més complicats. Som un dels principals tallers de xapa i pintura a Barcelona, treballem amb les marques més reconegudes, i tenim a la teva disposició els recanvis o recanvis que el teu vehicle requereix i fins i tot personalitzem el color del teu automòbil.

Comptem amb diversos serveis que et poden ser de molta utilitat, especialment quan es tracta d'accidents inesperats o una renovació completa. Ja sigui que desitgis retornar-li la lluentor al teu cotxe, estiguis pensant a vendre-ho o vulguis solucionar un incident desafortunat, pots confiar que en CARWAYS deixarem el teu vehicle tal com ho desitges i al millor preu.

Et garantim un bon treball en el menor temps possible i amb els majors estàndards de qualitat.

Pressupost i assessoria

Per a la teva tranquil·litat, Els nostres Experts s'encarrega d'avaluar el més mínim detall del dany que hi ha patit tu vehicle i estimar les reparacions pertinents per a cada ús. En CARWAYS pensem primer en l'atenció que Requereix, per això et donem un pressupost competitiu, t'assessorem en tot moment sobre el que necessites, Consulta'ns sense compromís.

En CARWAYS tota la maquinària, equips i eines que fem servir estan aprovades per la CEE en termes de conservació de l'ambient i qualitat.

"Quan la passió es converteix en servei" CARWAYS