Il·luminació

Fars

CARWAYS disposa dels fars originals de les marques capdavanteres. El millor catàleg d'il·luminació original en el qual la qualitat i l'amplitud de gamma diferencien el producte. Així mateix, oferim les últimes tecnologies en fars de *Xenon, òptiques de *Leds, etc.

Pilots

A CARWAYS som especialistes en pilots per a cotxes. Distribuïm il·luminació de qualitat original i treballem amb els millors fabricants. Disposem d'una gran cobertura tant de turismes com de vehicles industrials, amb el suport de  proveïdors de primera línia.

Rotatius

Tota la gamma de rotatius industrials per a turisme amb proveïdors capdavanters al mercat.

Sistema d'il·luminació

El sistema d'il·luminació d'un cotxe (i en general de qualsevol vehicle que circuli per una via pública) és fonamental perquè, com bé sabeu, ens permet veure i ser vists. Encara que no ens adonem, és un sistema més de seguretat (i no només un conjunt de llums que ens permeten conduir de nit). Des que el cotxe és cotxe ha anat evolucionant a l'una que la tecnologia disponible.

El 42% dels accidents amb víctimes mortals es produeixen en situacions de baixa visibilitat, segons la DGT. Per evitar-los has de tenir en compte que el desgast dels llums, el simple pas del temps o la brutícia acumulada en els fars del teu cotxe pot fer que el seu feix de llum es redueixi fins a en un 50%. Per això convé revisar els fars, posant en pràctica els trucs que t'indiquem i, fins i tot, canviant els llums si tenen més de cinc anys – amb el temps il·luminen menys.

Consells

• Regula les llums
Els cotxes que no porten *xenón ofereixen la possibilitat de regular l'altura dels fars per evitar que enlluernis a altres conductors quan vas carregat; assegura't que els portes en la posició "0" si vas buit, i puja'ls fins a el "3" segons augmentis la càrrega del vehicle.

• Neteja els llums cada dos anys
Desendolla les *clemas dels llums i treu-les amb cura – no fa falta desmuntar el far, ja que ho fas a través de l'obertura motora -. Neteja-les amb paper de cuina sec sense tocar-les amb els dits – en aquest cas es poden fondre.

• Neteja també els fars per dins
Es tracta d'un procés laboriós, encara que convé fer-ho cada dos anys. Com? Desmunta el far – retirant els cargols amb els quals està fixat l'obertura motora i desendollant les *clemas dels llums sense tocar-les amb els dits -. A continuació, introdueix aigua i sabó a l'interior del far i frega la seva superfície amb un *drap sec. Després, aclareix-ho amb aigua, deixa-ho assecar unes tres hores i torna a col·locar-ho – connectant, de nou, els llums -. Recorda: si dubtes, abans de llevar el far llegeix el manual del teu cotxe.

"Quan la passió es converteix en servei" CARWAYS