Frens

Els frens són essencials. El sistema de frenat és un dels principals sistemes del vehicle per tenir una seguretat total. Els mecànics de cotxes els revisen amb prioritat, ja que no s'admeten fallades.

El sistema de frens es basa en les pastilles de fre, les quals detenen el "disc de fre" per fricció entre tots dos elements. Quan frenem el cotxe estem pressionant les pastilles de fre contra el disc de fre, amb el que disminuïm la velocitat de gir de les rodes.

El sistema està dissenyat per suportar temperatures altes i per aguantar el desgast del pas del temps. No obstant això, tant les pastilles de fre com els discs han de controlar-se per experts mecànics de cotxes per assegurar un funcionament eficaç i eficient en qualsevol moment o situació de risc.

Si es detecta un desgast excessiu en qualsevol dels elements que formen part del sistema de frenat, aquest ha de ser substituït en el teu taller de cotxes immediatament.
Els frens es desgasten i s'han de substituir. No es basa a tractar bé o malament el vehicle, són un element que nota el pas del temps.

És comprensible que els frens es deteriorin amb els quilòmetres realitzats. Com més ràpid els fem, més ràpid es produeix el desgast i hem de revisar amb més freqüència.
Hi ha un altre factor que també incideix en el desgast i és subjectiu, la forma de conduir de cadascun i les circumstàncies de circulació, no és el mateix fer km d'autovia que de ciutat.

ABS
El ús dels frens ABS està cada vegada més estès i les operacions de manteniment, igual que en els frens convencionals, són bàsiques per a un correcte funcionament d'aquest sistema que és clau per garantir la seguretat dels ocupants del cotxe. *CARWAYS repara avaries en frens ABS.
Som pioners en reparació i programació de sistemes digitals, centraletes, quadres, Ecus, ABS, BSI, etc.

Què és el sistema de frens ABS?
El ABS tal vegada sigui el sistema de seguretat activa que més situacions de risc hagi evitat a la majoria dels conductors, garantint en tot moment la capacitat de govern sobre l'adreça durant una frenada i, gràcies al seu perfeccionament, reduint la distància de frenat.

Sistema bloqueig  de Frens, així de senzill sona en català el significat d'aquestes tres sigles angleses que fan referència a un dels majors avanços en seguretat activa en l'automòbil.
La finalitat principal de l'equip de frens d'un vehicle és reduir la velocitat a la qual es desplaça i, per tant, fer que les rodes deixin de donar voltes. No obstant això, a causa de la inèrcia és possible que el nostre cotxe segueixi en moviment, encara que les rodes estiguin completament parades. Això té un inconvenient molt important i és que, si les rodes no giren, però el cotxe segueix movent-se ho fa sense control sobre la trajectòria que vulguem realitzar.

Suspensió
Selecció d'amortidors i kits de protecció
Circula amb la màxima seguretat gràcies a la gamma d'amortidors i *kits de protecció que et proposa *CARWAYS. Es recomana substituir els amortidors del cotxe cada 80.000 km aproximadament. Els amortidors garanteixen comoditat i un agarri òptim, reduint la distància de frenat d'emergència. A més, serveixen per absorbir els xocs i reduir el desgast mecànic.

CARWAYS podràs muntar ràpidament i eficaçment els teus amortidors: gaudeix dels serveis de muntatge dels amortidors amb les primeres marques i al preu més competitiu. Per a això, et bastarà amb demanar cita en el nostre taller.

Sistema de suspensió del vehicle
El sistema de suspensió del vehicle és l'encarregat de mantenir les rodes en contacte amb el sòl, absorbint les vibracions, i moviment provocats per les rodes en el desplaçament del vehicle, perquè aquests cops no siguin transmesos al bastidor.

Sistema de propulsió o tren de potència
És el sistema que usa un vehicle per moure's. Això inclou diversos tipus de components: motor, sistema de transmissió, eixos de transmissió, diferencials, rodes, hèlixs, erugues, bateries i tanc de combustible.

"Quan la passió es converteix en servei" CARWAYS