Canvi d'oli

CARWAYS t'ofereix un canvi d'oli i filtre en tan sols vint minuts per posar a punt el teu vehicle. Dins el mateix servei podem revisar el nivell del circuit de refrigeració, líquid de frens, sistemes de suspensió i direcció del vehicle (en aquest cas, trigarem uns 60 minuts)

La revisió i substitució periòdica d'elements com l'oli i el filtre del cotxe és vital per allargar la vida del seu propulsor. Per aquest motiu entre revisió i revisió es imprescindible comprovar el nivell de l'oli amb la mecànica freda i el vehicle estacionat en pla. L'indicador en la vareta ha de mostrar un nivell màxim. La quantitat d'oli no ha de superar el seu màxim; d'estar molt baix caldrà afegir amb independència de l'anterior revisió.

Comprovar el nivell d'oli és una operació senzilla que exigeix pocs minuts. És una acció imprescindible que cal realitzar, per exemple, abans d'afrontar un viatge. La degradació o falta d'aquest element, produïda amb el pas dels quilòmetres i l'estil de conducció, pot ocasionar costos i importants danys mecànics.

"Quan la passió es converteix en servei" CARWAYS