Equipa el teu cotxe

De vegades passem molt temps al cotxe, per això és important que estigui ben equipat. L'adquisició d'equips relacionats amb la seguretat o el confort pot ser un bon començament. Gaudeix de la seguretat que t'aporten els equips d'ajuda a la conducció, control de velocitat, una càmera o un sensor de pàrquing, un navegador o GPS, que et permetrà arribar a la teva destinació sense preocupació, o una càmera gravadora amb detecció de moviments que et permetrà captar si tens accident de trànsit.

No oblidis que el *kit mans lliures és indispensable per poder utilitzar el telèfon dins el cotxe. És un d'aquests equips que, a més de facilitar la conducció, la fan més segura. També t'agradarà disposar d'equips de confort que contribuiran a fer el teu trajecte més agradable: *auto ràdios, auriculars d'àudio, altaveus, lectors de vídeo per a cotxe... Els viatges es faran més curts per als pares i per als fills! Descobreix tota la selecció de CARWAYS.

 

Multimèdia

Instal·la un sistema multimèdia en el teu cotxe i connecta el teu cotxe. En *CARWAYS t'ho instal·lem perquè gaudeixis de les últimes tecnologies.
Els sistemes multimèdia integrats en el cotxe estan cada dia més presents, i encara que al principi era quelcom reservat a marques més aviat cares, ara fins i tot ho podem trobar en marques low cost.

Què és un sistema multimèdia?

Podem utilitzar diferents noms per referir-nos en essència al mateix, encara que pugui haver-hi certs detalls diferents: sistemes multimèdia, sistema de connectivitat multimèdia, sistema telemàtic, sistema de *infoentreteniment , navegador connectat...
Ens referim a una solució que evoluciona l'equip de so del cotxe. Un sistema multimèdia es caracteritza per ampliar les possibilitats i millorar la interfície d'ús, pel que fa a un equip de so bàsic.

El més habitual és que comptin amb una pantalla a color més gran, de vegades tàctil, però no sempre, comandaments al volant o un comandament específic semblança a un joystick en la prolongació de la consola central (normalment quan la pantalla no és tàctil), i de vegades també un sistema de control per veu.

"Quan la passió es converteix en servei" CARWAYS