Sobre nosaltres

Equipo carways

Som un taller multi marca de confiança. Distribuïm i oferim serveis de mecànica integral per a vehicles de totes les marques i segments. Tots els nostres vehicles són seleccionats pel nostre personal, revisats en el nostre taller i garantits.
L'empresa es divideix en dues *línies de negoci diferents amb objectius diferenciats de la següent forma:

Especialistes en:

  • BMW
  • Mini
  • Mercedes Benz
  • Grupo VAG

La nostra politica

La nostra política es basa en la confiança oferta als nostres clients, amb un equip humà professional que ofereix un tracte personalitzat, així com serveis de qualitat, amb transparència i compromís amb els nostres clients, cobrint les seves necessitats i fent que se sentin satisfets abans, durant i després del servei ofert per *CARWAYS.

Por último deseamos que su visita a CARWAYS sea una experiencia de su agrado. La satisfacción de nuestros clientes es fundamental para nosotros. Con el fin de que usted se sienta como en casa, hemos reunido en unas céntricas instalaciones de Viladecans (Barcelona) un concesionario multimarca donde podrá adquirir cualquiera de nuestros servicios. Estaremos encantados de atenderle.

LA NOSTRA MISSIÓ

CARWAYS neix en 2016 de la mà del seu fundador Alberto de Blas. El nostre objectiu és molt clar: oferir el major i millor ventall de possibilitats als nostres clients, des d'un taller *multi marca especialitzat per al seu vehicle, fins a la possibilitat de comprar el seu vehicle nou, *seminou, d'ocasió, d'importació o clàssic. a través de Carways Mobility

Concesionario multimarca